Pink days

2

So… I´ve dyed my hair pink! Det er ikke en permanent farge så no worries. Kjøpte fargen på markedet her i Southampton og damen som solgte den var heeelt bombesikker på at jeg ville få min naturlige hårfarge etterhvert som fargen vaskes ut. Hvis dere tror det bare er håret mitt som er rosa så tar dere temmelig feil, det er nemlig både håret, dusjen og neglene mine som er rosa etter gårskveldens fargehysteri.

I dag har jeg hatt Fashion Analytics på skolen og har leid en bok fra bibloteket som ifølge læreren min er den nye “bibelen” min. Når det kommer til faget så virker det ganske krevende med mange vanskelige ord jeg ikke forstår, men jeg regner med det kommer seg etterhvert. Jeg føler meg som en skikkelig loner i klassen siden alle kjenner hverandre fra før og det hjelper ikke akkurat at jeg ikke har peiling på noe som helst. Jeg har aldri følt meg som en så teit nybegynner før i hele mitt liv ( i hvertfall ikke som jeg kan huske).

Da jeg kom hjem fra skolen i dag tok jeg heisen for å “face my fears”, men håper virkelig at jeg jeg slipper å bli fanget i en heis igjen.

Jeg er utrolig trøtt i dag så nå skal jeg bare slappe av resten av dagen og forhåpentligvis sove EKSTREMT godt i natt.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Pink days

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s