I write to empty my mind and to fill my heart

ja

bord

Elsker disse nye buksene jeg kjøpte fra en krims krams butikk på Marlands her i Southampton. De er litt bohemaktige med strikk i livet og strikk nederst. Selvom de går under “kosebukse” kategorien er de likevel fine nok til at jeg kan vise meg utenfor leilighetens fire vegger.

I dag har jeg sovet lenge og har kun skole fra 16-17. Nå skal jeg ha en stor frokost og slappe av før skoletid. Jeg skal på skolen litt før for å printe og levere options form dokumentet mitt samtidig som jeg må avtale study skills hjelp. Study skills er noe Solent University tilbyr dersom det er noe studentene føler de trenger hjelp til og for min del trenger jeg en update på hva de forskjellige skrivemåtene her nede kategoriseres som, f.eks forskjellen på en academic og journalistic essay. Det er ikke det at jeg føler det er lenge siden jeg har skrevet noe, men at jeg ikke helt vet hva som forventes av meg her i motsetning til i Norge. Det vil jo alltid være en forskjell fra land til land og fra kultur til kultur hvordan ting gjøres så da må jeg nesten sette meg inn i hvordan det skal gjøres her for å få mest utav skrivingen slik at jeg gjør det riktig.

Vi har fått tildelt en lang liste over bøker og kapitler vi skal lese fra uke til uke så nå har jeg i hvertfall fått tak i den boken jeg oppfattet som den viktigste, nemlig Fashion Analytics “bibelen”.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “I write to empty my mind and to fill my heart

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s