Unless you learn to face your own shadows, you will continue to see them in others, because the world outside you is only a reflection of the world inside you.

2_690

It’s so hot outside! Det er seriøst sydenvarme her borte.. blir helt klam bare av å gå ut dørene ! I dag har jeg ikke vært på skolen siden det har skjedd en misforståelse angående valgfaget mitt. Digital Photography som er faget jeg har valgt er selvfølgelig fullt siden jeg ikke har fått svar når jeg har sendt inn valgfag skjemaet mitt og måtte levere det for hånd i går. Jeg har snakket med læreren min og siden jeg har valgt foto som en del av bacheloroppgaven regner jeg med at det ordner seg. Det eneste jeg har gjort i dag er å se en film og sendt brillene mine i retur til eyewearbrands siden de jeg fikk levert var feil farge.

Tim landet i New Zealand i morges så det føles rart å ha en 12-timers tidforskjell mellom oss. Jeg savner han allerede, men er glad for at han har reist for å besøke familien sin. Nå skal jeg se enda en klissete film, spise middag og rydde litt i leiligheten.

I morgen har jeg heller ingen timer på skolen, men må innom for å snakke me study skills advisoren som ikke var tilstede da jeg var der i går. På kvelden skal jeg på “Norwegian Night Out” så det gleder jeg meg til. Snakkes i morgen! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “Unless you learn to face your own shadows, you will continue to see them in others, because the world outside you is only a reflection of the world inside you.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s