Smile, It’s friday

ml
ass
kake
vesk

Våknet i morges av en bjelle som ringte hvert 5. minutt. Jeg så ut vinduet og tenkte det var sykkelløp her, men det var visst nyåpning av en slags butikk rett over gaten. Jeg slengte av meg dynen, drakk en smoothie og tok turen bort til legesenteret vi har registrert oss med for å få brukernavn og passord til online booking. Etter at det var gjort gikk jeg nedover markedet og fikk øye på en liten stand som solgte ferske glutenfrie kaker. Jeg gikk inn på West Quay, prøvde et par plagg på Miss Selfridge og gikk tilbake til den glutenfrie standen for å kjøpe et kakestykke fra gulrotkaken de hadde. Den var så god at jeg nesten fikk sukkersjokk, men uten tvil verdt det! Nå sitter jeg på rommet og redigerer et par bilder mens jeg hører på musikk. Som dere ser har jeg kjøpt meg et par falske øyenvipper og vippetang til kveldens festligheter. Norwegian Night out here I come! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s