OUTFIT: Be what you want to be, not what others want to see

collage3

Yesterday’s party outfit. Cropped top TopShop Skirt Primark

I går var vi som sagt ute på Norwegian Night Out. Vi begynte i Ocean Village på en bar/restaurant ved navn Pitcher and Piano hvor jeg for min del synes alkoholen var drøyt dyr. Jeg betalte nemlig nesten £13 for en drink og et glass vin, mens på Buddah som var neste plass på listen betalte jeg £5 for akkurat det samme. Planen var at vi skulle innom 4 plasser i løpet av kvelden, men etter vi hadde vært på Buddah og gikk videre til plass nr 3 ble det så trangt at vi ble lei og bestemte oss for å gå hjemover. Jeg hadde ikke vært særlig smart med tanke på skoene jeg tok på så det endte opp med at jeg gikk hjem uten sko og tråkket på et glasskår. Føttene mine var helt svarte da jeg kom hjem og de to blemmene jeg hadde under hver storetå hadde ikke akkurat blitt bedre for å si det sånn. Vel hjemme styrtet jeg et par glass med vann, kastet av meg klærne og hadde en lang skjønnhetssøvn til kl 13:30 i dag.

Da jeg våknet og så på klokken ble jeg nesten sjokkert og sprang inn i dusjen for å vaske føttene og håret mitt som stinket av alkohol og røyk.. fysj! Jeg slukte et ostesmørbrød og ble med Kristina ut for å få litt frisk luft. Jeg bled med henne på Active treningssenter slik at hun kunne melde seg inn der og på vei hjem igjen stoppet vi på markedet og kjøpte kinamat fra en av bodene. Nå skal jeg bare slappe av på rommet litt og senere skal Kristina og jeg ha taco! God helg alle sammen :D

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s