Turtle Bay

turtle

food

curry

God mandag alle sammen! Jeg har alltid hatet mandager, men for min del betyr det ikke lenger en ny jobbuke eller en full dag med skole. Jeg var utrolig trøtt i morges og det var tungt å stå opp, men mest fordi jeg fant ut at jeg egentlig ikke skulle vært på skolen. Det har vært mye kluss med timeplanen min etter skolestart og det er i grunnen utrolig irriterende og frustrerende som dere sikkert kan forstå. At det er mandag betyr jo forsatt at det er en ny uke med skole for min del, men å finne ut i etterkant at du bare har sløset hele dagen er i hvert fall ikke gøy når jeg kunne brukt den på noe mer produktivt.

Turtle Bay er en restaurant vi var på rett før skolestart, men jeg har rett og slett glemt å legge ut bildene. Plassen er beskrevet som en Caribbean restaurant, med god mat og utrolig kult interiør. Jeg bestilte chicken curry og selv om den var utrolig sterk krydret var den noe av det beste jeg har spist i Southampton så langt.

Jeg har prøvd å finne noen nye serier å følge med på og siden det ikke var mye interessant har jeg begynt å se Supernatural sesong 5 på netflix. The Vampire Diaries og Revenge har akkurat kommet ut med nye sesonger, men episodene blir lagt ut hver fredag og søndag så da må jeg nesten bare ha litt tolmodighet imens jeg venter.

Nå skal jeg bort på ASDA for å handle mat, lage lunsj wraps til å ha med på skolen i morgen og henge opp noen klær jeg har vasket før skype daten min med Tim. Snakkes i morgen :D

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s