I used to walk into a room full of people and wonder if they liked me. Now I look around and wonder if I like them.

port

Jeg dør av trøtthet! Jeg vet jeg fortalte dere det samme i går og kanskje hvis jeg hadde hatt nok vett i hodet at jeg hadde gjort noe med det, men det har jeg altså ikke. Jeg er en nattugle og det kommer jeg alltid til å være så når midnatt nærmet seg i går våknet denne stakkars sjelen til live og begynte å se Supernatural på Netflix. Det var en veldig god ide helt til jeg våknet tidlig i morges og skulle ønske jeg hadde lagt meg litt tidligere i går.

Heldigvis hadde vi kun en lecture i morges og 3 timer til neste seminar så da hadde jeg god tid til å ta en power nap. Jeg brukte mesteparten av tiden på bibloteket så var ikke hjemme før det var 40 minutter til jeg måtte være tilbake på skolen så da ble det en 10-minutters nap på meg!

Jeg har vært heldig nok i dag til å faktisk endelig få noen mailer fra læreren min som var forståelige og som hjalp litt på frustrasjonen i tillegg til at jeg tror det meste begynner å falle på plass. Vi har i tillegg fått utdelt vår første “Brief” i faget Fashion Analytics og oppgaven går ut på å skrive en Academic essay, what? der vi skal analysere et bilde i forhold til taste and value systems og Barthes teorier på forskjellig uforståelig engelsk crap jeg ikke forstår. Synes heller vi kunne analysert hvilket århundre Barthes engelsk gramatikk stammer fra fordi halvparten av ordene hans er fremmedord for de fleste. Dere forstår kanskje da hvorfor det er vanskelig å i det hele tatt forstå teoriene hans, men nå er jeg klar for mer Supernatural!

Planene for resten av dagen er å vaske enda en haug med klær, brette de tørre klærne, lage HJEMMELAGET LAPSKAUS til middag og drikke cola å snuse mens jeg ser en eller annen serie (det vanlige).

“Being successful in fashion is about determination and trusting your instincts. Your time at university is precious, you can experiment and be 100% original.” Jenny Packham, Leading fashion designer, Solent Graduate and Honorary Doctor of Arts.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s