I’m not like the others

portreitt_690

To all you english speaking readers out there: Does the google translate button work on my blog so that you can translate it from norwegian to english?

Jeg har akkurat laget wok med risnudler, kylling og grønnsaker.. mmm! Nå skal jeg se Supernatural resten av kvelden og i morgen tidlig skal jeg til legen og fysioterapi. Jeg har en helt sinnsyk muskelknute bak den ene skulderen rett under skulderbladet som er utrolig vondt. Jeg klarer ikke å sitte rett eller ligge på ryggen når jeg skal sove fordi den faktisk er så vond at det kjennes ut som den er i veien for selve skulderbladet mitt.  Siden jeg ikke har skole på fredager tenkte jeg det var like så produktivt å faktisk ta vare på kroppen min slik at det slipper å bli verre.  Ønsker alle en fantastisk torsdagskveld :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s