The best things in life aren’t things

bok

Fikk ikke blogget i går siden jeg ikke var hjemme fra skolen før kl 19:00, noe som betyr den var 20:00 i Norge. Jeg holdt på å sulte ihjel så måtte spise middag og ordne noe skolegreier.

I dag har jeg bare vært hjemme og ventet på postmannen som selvfølgelig kom innom for å levere to pakker til meg mandag og tirsdag (de eneste dagene jeg er på skolen så tidlig om morgenen). Jeg fikk ordnet med ny leveringsdag på royalmail.com og heldigvis tok han med begge pakkene i dag selvom jeg hadde valgt to forskjellige leveringsdager. Den ene pakken inneholdt Ray ban brillene mine i riktig farge (jeg måtte sende dem i retur fordi rammen på brillene var feil farge da jeg fikk dem første gang) og den andre pakken var en bok jeg trenger til Crimes of Fashion faget mitt.

Nå skal jeg til Urban Outfitters for å prøve noen nye jeans og etterpå skal jeg til skolen for å møte en dame jeg ikke vet hvem er som skal ordne opp i alt klusset jeg har stresset med angående timeplan og feilregistrering av fag. Study skills advisoren på skolen slutter kl 17:00 hver dag så henne skal jeg møte etterpå for å se om jeg kan “crashe” et par andreklassestudenter sine photoshop og indesign timer for en oppfriskning. Jeg kommer til å poste en update og outfitbilder senere i dag :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “The best things in life aren’t things

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s