The joy in life is not hearing the words, ‘I love you,’ but being lucky enough to say them.”

col

(Siden hårfargen har begynt å vaskes ut har jeg jevnet ut bunnfargen min i rosa i photoshop bare så dere vet det)

Vel hjemme igjen på det fantastisk støvete rommet mitt føler jeg faktisk at jeg har fått noe gjort i dag. Da jeg var på skolen gikk en av de andre lærerne mine med meg for å ordne diverse saker slik at jeg slipper å stresse mer. Vi fikk skrevet ferdig det ene skjemaet og samlet inn signaturene vi trengte for å levere det. Bill som er lærer på Digital Photography sa det var ganske “crowded” på kurset, men han signerte og lot meg bli med i klassen. WOHO! Nå trenger jeg bare signaturen til min etterlengtede lærer Donna som jeg aldri får tak i og så krysser jeg fingrene for at timeplanen og fagene mine er i orden neste uke! :-)

Med det samme jeg var på skolen kjøpte jeg to nye 8GB SD kort fra “The Media Hatch” siden begge mine er fulle og alle mediastudenter får dem ekstra billig på Campus. Jeg gikk også innom Urban Outfitters på vei hjem for å prøve noen jeans, men endte opp med en kjole istedet. JEG HATER Å PRØVE JEANS! For det første er det slitsomt og for det andre så finner jeg aldri noe som ser bra ut uansett. Nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte den fine Lee eller Levis buksen (husker ikke hvilket merke det var engang) jeg prøvde på Carlings for noen måneder siden. Snakk om rompe.. den buksa var magisk!

Nå har jeg akkurat spist lunsj (middag?), spiser chips til dessert og har en date med Supernatural. Det var så spennende i går at jeg ikke la meg før kl 04:00 så nå er jeg virkelig spent! Eneste som er negativt med torsdager er at det er salsa på Holmen, og nå som jeg er her kan jeg ikke gå :( MER CHIPS TAKK!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s