A sad soul is always up past midnight

Untitled-1

På dette bildet ser dere for eksempel veldig godt at det øverste laget av håret mitt er veldig flokete. At det er flokete og supertørt er jo faktisk den eneste grunnen til at jeg har volum for engangsskyld. Jeg må virkelig kjøpe meg en ny flaske med argan oil siden min står igjen hjemme.

Det pøsregner ute og jeg har en craving for McDonald’s mat! Det eneste som irriterer meg er at det virker som de ikke tilbyr glutenfritt hamburgerbrød verken på McDonald’s eller Burger King her borte og i dag gidder jeg rett og slett ikke å lage middag selv. Jeg er også irritert fordi jeg sluttet å snuse i går når jeg fant ut at tablettene jeg går på ikke kan blandes med nikotin. Når jeg ikke kan ikke trøste meg selv med snus engang DA synes jeg i hvert fall synd på meg selv når jeg har vondt.

Jeg har akkurat spist lunsj, drukket en kopp med te og sett en episode av Supernatural. Nå skal jeg straks på West Quay for å handle et par singleter på Zara og sjekke om de har glutenfritt hamburgerbrød på McDonald’s. Resten av dagen skal jeg bare slappe av (jeg er helt tappet for energi takk til tablettene jeg tar), forberede meg på morgendagens fag og kose meg. Ha en fin søndag :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s