Hold me when I’m sad, kiss me when I cry. Make me laugh when I’m down and love me until I die

4

Regn regn regn…

Jeg har hatt en fin dag i dag! Våknet ganske uthvilt og bestemte meg for å dra på New Look igjen for å lete etter en svart acid bleached bukse. Jeg fant først et par i størrelse 8 (samme størrelse som jeg prøvde i sist uke som var for stor) og tenkte nei. Jeg bladde videre i bunken og fant enda et par i størrelse 8, men som viste seg å være halvparten så store som den andre jeg holdt i hånden. Jeg forsto ikke helt hvordan de kunne være samme størrelse og så forskjellige, men gadd ikke å spekulere i det heller. Det viktigste var jo at buksen passet og det gjorde den. WOHO!

Etter at jeg hadde kjøpt et par med nye bukser tuslet jeg videre til skolen og hadde en seminar i Crimes of fashion. Jeg synes faget er ganske vankelig med tanke på at vi har om det britiske rettssystemet og diskuterer utrolig mange vanskelige ord jeg ikke kan. Må liksom først og fremt google translate ordet før jeg i det hele tatt kan prøve å forstå setningen, men sånn er det å studere i utlandet.

Det jeg gruet meg mest til i dag var egentlig å lage middag. Når du er sliten og ikke føler deg helt vel så er det noe av det verste som finnes å måtte gjøre. Jeg fikk litt ekstra motivasjon da jeg så de solgte ferdig skrelte poteter i butikken da og de hjemmelagede kjøttkakene i brun saus var vel verdt tiden om jeg må si det selv. Har faktisk aldri laget glutenfrie kjøttkaker fra bunn med glutenfri brun saus før så er ganske stolt over meg selv nå som det ble så vellykket. Jeg har jo begynt å lage middag for to dager om gangen (mandag-tirsdag, onsdag-torsdag), fredag er tacokveld og (lørdag-søndag). Da slipper jeg å handle mat hele tiden, lage mat, vaske opp i tillegg til at jeg får spart penger til å shoppe for. Nå er det tid for The Vampire Diaries og Revenge.. snakkes i morgen!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s