BLUE DENIM

bukse2

bukse1

BLUE DENIM H&M

God morgen fine folk! Det begynner nok engang å gå mot mørkere tider med kalde morgener og sene kvelder. Det er mørkt når du går på jobb og mørkt når du kommer hjem.  SVART. Jeg for min del pakker meg inn som en eskimo, går ut døren og møter kulden med et tildekket ansikt og mysende øyne for å slippe minst mulig inn. Heldigvis er vi ikke der enda, men paraplyen er min beste venn og vinteren er rett rundt hjørnet.  Nå må jeg i butikken for å handle så vi snakkes senere! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s