TWO FAVOURITES

colkl

Turtle Neck Crop Top and “Ain’t no wifey” Beanie Ebay

Gleder meg til å få disse i posten! Har en mistanke om at beanie luen allerede har kommet, men at jeg selvfølgelig ikke var hjemme da postmannen var innom. Nok engang lå det et “something for you card” i postboksen min så nå har jeg bestilt ny levering på fredag. Jeg er verken en beanie eller lue person, mest fordi jeg ikke kler det, men da jeg så teksten på denne måtte jeg bare ha den.

I dag har vi kun en valgfri time som endrer foreleser og tema fra uke til uke. Siden vi skal lage å lære portfolio i dag skal jeg på timen, men det er ikke alltid at temaene er like interessante som i dag. Nå skal jeg lage meg en kald kyllingwrap og drikke en kopp kaffe før jeg må avgårde. I like ju!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “TWO FAVOURITES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s