Small treats

post2

Små gleder kan faktisk spille en stor rolle for noen og alle fortjener en liten oppmerksomhet i ny og ne. En liten ting kan bringe glede og gjøre en forskjell fordi du forstår at noen tenker på deg og bryr seg om deg. Noen ganger føler vi oss slitne og tappet for energi, men en liten oppmerksomhet vil alltid få frem et smil.

Jeg liker å gi meg selv små gleder.. ofte.  Fordi jeg fortjener det!

Jeg får alltid et lite adrenalinkick når jeg åpner postkassen min og ser en pakke. Det første jeg tenker er : Hva er det? og “Wiiii!”. Tankene begynner å strømme gjennom hode mitt når jeg prøver å tenke ut hva jeg har bestilt. Noen ganger er det bare en skolebok, noe jeg ikke synes er så interessant, men jeg får i hvert fall gleden av å pakke den opp! I morgen har jeg bestilt ny levering av “Ain’t no wifey” beanien min og jeg kan nesten ikke vente!

English: There’s actually a big importance to the small treats and treasures in life and everyone deserves them once in a while. They bring happiness because they make you realize that someone is thinking about you and cares for you. Sometimes we all feel drained or exhausted, but a small treat will always make you smile.

I like to treat myself.. a lot. Because I’m worth it!

There’s always that rush when you open your mailbox and find something packed. The first thing that goes through my mind is: What is it? And “Wiiiiiii!”. Thoughts start rushing through my head, trying to figure out what it is I’ve ordered, and what it could be out of all those different things. Sometimes it’s just a book for school, which I have to say isn’t very exciting, but at least I get the thrill of unwrapping it! Tomorrow I will be expecting the redelivery for my “Ain’t no wifey” beanie to arrive, and I can’t wait!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s