Tell me that you’re here to stay

gy2

collage

gy

Happy friday everyone!

I dag stod jeg faktisk opp ganske tidlig. Jeg surfet gjennom netflix i håp om å finne noe interessant og gjett hva jeg fant? Mermaids! Det er en gammel film med Cher i hovedrollen som sikkert ingen har hørt om. Grunnen til at jeg ble helt vill da jeg så den var at pappa pleide å spille sangene fra filmen på kasettspiller i bilen når jeg var liten. Helt siden den gang har jeg alltid har lyst å se filmen, men ikke funnet den noen plass før nå!

I dag har jeg egentlig ingen planer, men tror det er på tide å gjøre litt skolearbeid. I løpet av helgen må jeg lese denne ukens leselekser, finne ut en ide til hva jeg vil gjøre i Digital Photography og begynne å skrive bildeanalysen for Fashion Analytics faget. Jeg må også finne ut hvordan jeg kan få scannet pass og studentkort siden det skal leveres til Unilife (selskapet jeg har leid studiorommet mitt gjennom).

Ønsker alle en fantastisk fredag og god helg! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Tell me that you’re here to stay

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s