OVERSIZED PINK COAT

jakk-close

As you can see my crazy haircolour dye is fading more and more for every time I wash my hair. Det er ingen tvil om at hårfargen min sakte men sikkert har begynt å falme. Det ser egentlig verre ut i virkeligheten for nå har jeg brukt photoshop til å dekke halve øverste delen av håret mitt der. Til vanlig ser det ut som jeg har en 15 centimeters ettervekst så for tiden går jeg mest med det i hale for å skjule ujevnhetene til det vaskes helt ut. Jakken min er en oversized jakkemodell som jeg egentlig kunne hatt en størrelse mindre i, men siden jeg ønsket en VELDIG stor jakke jeg kunne holde varmen og pakke meg inn i kjøpte jeg den ekstra stor. Jeg elsker fargen og kan ikke forstå at jeg fant den på Primark av alle plasser. Nå må jeg spise FROKOST og gjøre meg klar til kveldens festligheter. Kristina og jeg skal på pre-party til Gunvor og etterpå skal vi ut å riste litt på danseføttene. Skål :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “OVERSIZED PINK COAT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s