Our Love story

HOW WE MET

Noen som vil vite hvordan vi møttes?

Året var 2014 og jeg hadde akkurat kommet hjem fra mine studier i utlandet og samtidig gått gjennom et brudd med min tidligere kjæreste som bodde der borte.

Det var selvfølgelig ikke slik at jeg hoppet av glede, men jeg var ikke helt knust heller av en eller annen grunn. Sier kanskje seg selv at det ikke var “meant to be” for bare en uke senere logget jeg meg inn på sukker.no for å få litt oppmerksomhet (Haha!)

Nesten momentant fikk jeg øye på mannen som nå er min samboer og syntes hele greia var ganske morsomt. Jeg hadde akkurat blitt singel og bestemt meg for at ingen mann skulle verken bestemme over meg eller prøve å forandre meg, så jeg var litt tøff i trynet.

Praten gikk lett og jeg synes det var koselig å bare snakke med noen som faktisk viste interesse for hvem jeg var og ville vite mer om meg uten at det var sleezy. Etter en måned gikk vi på vår første date og etter det begynte jeg å få litt småpanikk med tanke på at jeg akkurat hadde blitt singel. En date ble til flere og jeg sa til meg selv at slike ting ikke skjer i virkeligheten og at jeg absolutt ikke var klar for et nytt forhold, but the heart wants what it wants.

To måneder senere ble vi sammen. 6 måneder senere ble vi samboere, og i mai 2015 fikk vi en liten hund. “I knew that if I didn’t try, I’d look back and regret it. I’d rather regret something I’ve done, than something I didn’t do.” Livet venter ikke på noen.. ta sjangser!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s