I LOVE beautiful things

big
(Photos from Pinterest and Lauren Conrad’s blog)

Hvem gjør vel ikke det? Jeg elsker blomster.. spesielt i fine duse pastellfarger. De gir meg liksom litt lykkefølelse og nå som våren nærmer seg syns jeg det er et must å bytte ut blomstene i leiligheten litt oftere. Siden det er helg har jeg brukt litt av tiden min på å lese andre blogger og suge til meg inspirasjon fra pinterest og weheartit. Til min overraskelse hadde Lauren Conrad blant annet lagt ut et bilde av denne nydelige Chloe vesken som fikk hele kroppen min til å krible. Den er bare så fin og perfekt til vårsesongen. Bare synd at den koster litt mer enn det jeg kan bruke på shopping akkurat nå, spesielt med tanke på veiavgiften som må betales. Jeg skal drømme om denne vesken i natt.

I neste uke skal en av frisørene på jobb fikse håret mitt. Akkurat nå er det helstripet i en middels gyllen farge med litt mørkere ettervekst. Problemet mitt er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hva jeg skal gjøre med det videre. Enten skal jeg bare stripe etterveksten og bli litt lysere og kaldere, eller spare ut etterveksten slik at jeg får ombre. Jeg burde egentlig klippe håret også, men har ønsket meg langt hår i en evighet og nå begynner det endelig å bli langt. Jeg er ikke sikker på hva grunnen er, men med engang håret mitt begynner å få litt lengde på det så begynner det å knekke av selvom jeg har bleket og farget det minimalt de siste to årene.

 

English// Who doesn’t? I love flowers .. especially in soft pastel colors. Somehow they provide a bit of happiness and now that spring is approaching I like having new flowers in the apartment more often. During this weekend I spent some of my time reading other blogs and gathering some inspiration from pinterest and weheartit. To my surprise Lauren Conrad had posted a photo of this gorgeous Chloe bag that made my whole body tingle. It’s just so pretty and perfect for the spring season. Shame that it costs a little more than I can afford spending right now, especially considering my yearly car fee has to be paid this month. I’ll definitely dream about this bag tonight.

Next week one of the hairdressers from work is fixing my hair. At the moment my hair has a medium golden blonde tone with slightly darker roots, but the problem is that I can’t decide what I want to do with it. I was thinking of highlighting it some more and add a silver toner or let my roots grow out some more to achieve an ombre. I probably should cut my hair too, but I’ve wanted long hair since forever and it’s finally getting long. I’m not sure what the reason is, but every time my hair grows to a certain length the ends starts to break off, even though I have bleached and dyed it minimally over the past two years.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s