Embrace the glorious mess that you are

Hei hei! Har dere fått med dere at det er den store vaffeldagen i dag? Siden jeg har cøliaki har jeg bestemt at det er lov å lage posevaffler for min del. Jeg har egentlig vært sykt lei av hverdagen i det siste (sove, jobbe, spise, trene, netflix, sove). Hadde egentlig gledet meg til å stripe håret i dag for å bli kvitt det orange, men det ble utsatt til i morgen.

Jeg er så sinnsykt klar for sommer og sydenferie at jeg innbiller meg at det er varmt ute, selv om det ikke er det. Ifølge nedtellingsappen min på mobilen så er det bare 38 dager til jeg og bestiss reiser til Rhodos.. føles ut som en evighet. Har jeg forresten fortalt dere at samboeren og jeg skal få oss hund? Det blir nok ikke før om et par måneder, men jeg gleder meg veldig til å få en liten valp!

English// Hey! Today is the official waffle day in Norway. It’s an unwritten rule that they are supposed to be made from scratch, but since I have celiac disease I have decided it doesn’t count. I’ve been really sick and tired of my everyday life lately (sleeping, working, eating, exercising, Netflix, sleep). I was actually looking forward to highlighting my hair today to get rid of the orange, but it was postponed to tomorrow.

I’m so excited about summer and my trip to Rhodes that I keep imagining it’s hot outside. According to the countdown app on my iPhone, it’s only 38 days until my best friend and I are traveling to Rhodes .. still feels like an eternity. By the way… did I mention that my boyfriend and I are getting a dog? We probably won’t get it until a few months from now, but I’m really looking forward to getting a little puppy!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s