From golden blonde to ash blonde

coll

I går brukte jeg formiddagen på å stripe håret mitt på Modern Design, Kvadrat. Stine H stripet de to første foliene med bleking og hver tredje folie med Inoa farge 7,13/8,13 for å oppnå mer spill. Håret mitt var ganske gyllent fra før av og ønsket mitt var å bli litt lysere og veldig mye kaldere. Stine la stripene ganske tett i tett og etter at foliene var tatt ut korrigerte hun hele håret med en silvertoner for å gjøre det kaldt.

English// Yesterday I spent the morning highlighting my hair at Modern Design. My hairdresser, Stine highlighted two foils with bleach and low lighted every third foil with colour 7,13 / 8,13 . My hair had a very golden tone from before and I wanted it a bit lighter and a lot cooler. After the foils were taken out, Stine used a silver toner to obtain a cooler ash colour and the result was amazing.

wordpress2(2)

Som dere ser så ble det ganske stor forskjell før og etter farging. Stine er utrolig dyktig og jeg er superfornøyd med håret mitt! Det blir nok en stund til neste gang jeg setter meg i stolen, men når den tid kommer trenger jeg bare å stripe etterveksten og legge inn litt flere mørke striper på toppen. Hva syns dere?

English// As you can see, there is quite a big difference before and after. Stine is incredibly talented and I’m super satisfied with the result! It will probably be a while until the next appointment, but when the time comes I just need to highlight my roots and add some more lowlights. What do you think?

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s