But Baby, it’s cold outside

angel(2)

Endelig mandag, noe som betyr at påskeferien offisielt er i gang. Jeg skal jobbe i morgen kveld, men på onsdag reiser jeg til Risør sammen med kjæresten for å besøke familien hans. Jeg har hørt at været er mye kaldere der, men håper det er overkommelig med tanke på at jeg er verdens største frysepinne.

I dag har jeg bare hatt litt kvalitetstid med kjæresten og har akkurat kommet hjem fra fysioterapeuten. Nå må jeg bare skifte klær og så skal jeg til byen å shoppe litt med Ida. Hun studerer egentlig i Bergen, men nå er hun hjemme i ferien så da får jeg se henne litt før hun reiser tilbake igjen.

English// Finally Monday, which means the easter holiday has officially started. I have to work tomorrow night, but on Wednesday I am traveling to Risør with my boyfriend to visit his family. I’m expecting the weather to be significantly colder there, but hopefully not too cold.

Today I’ve just been hanging out with my boyfriend and just came back home from my physiotherapy appointment. Now I just have to change my clothes and get ready to go shopping with my friend Ida. She is currently studying in Bergen so I don’t usually see her that often, but now she is home for easter which means I get to see her a bit before she travels back.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s