You know, all that really matters is that the people you love are happy and healthy. Everything else is just sprinkles on the sundae.

IMG_9795(2)

IMG_9799
Quote: Paul Walker.

Jeg har hatt det veldig koselig i Risør de siste dagene sammen med kjæresten min og familien hans. Siden det er en liten by har vi gått rundt i byen og tilbrakt dagene i sola. Butikkene har vært stengt på grunn av påsken, men siden de åpnet i dag har vi vært og sett på de forskjellige nisjebutikkene og drukket kaffe på en fin liten kafe ved sjøen. I morgen reiser vi tilbake til Stavanger. Det har vært veldig avslappende å tilbringe et par dager i Risør og jeg gleder meg veldig til å oppleve trebåtfestivalen i August.

English// I have spent the last couple of days in Risør with my boyfriend and his family. Risør is a small city on the south coast of Norway, known for it’s beautiful coastline and wooden houses. Since it’s a small city we have spent our days strolling and enjoying the good weather. Today the shops were open so we’ve had a look around and stopped for coffee and tea at a nice little cafe down by the harbor.

Tomorrow we are heading back home to Stavanger. It’s been very relaxing to visit Risør for a couple of days and I can’t wait to see it blossom during the wooden boat festival in August.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s