Floral Maxi Dresses

collage-wedding2

Jeg simpelthen elsker disse fantastiske forloverkjolene! Du kan velge hvilken som helst av de 4 forskjellige kjolestilene, i tillegg til ønsket blomsterprint/farge. Disse herlighetene finner du hos PPS Couture av Plum Pretty Sugar. De er helt nydelige og super feminine! Skal du ikke gifte deg? Ikke jeg heller! Disse kjolene trenger ikke et bryllup som unnskyldning for å bli brukt .. de er nemlig minst like perfekte til sommersesongen eller andre formelle anledninger. If you like it, wear it!

English // I simply love these wonderful floral bridesmaid dresses! You can choose any of the 4 different dress styles in addition to choosing your favourite floral colour. These darlings can be found at PPS Couture by Plum Pretty Sugar. Absolutely gorgeous and super feminine! Not getting married? Don’t worry, neither am I.  These dresses don’t need a wedding to be worn.. they’re perfect for the summer season or other formal occasions. If you like it, wear it!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s