It’s all about finding the calm in the chaos.

IMG_9826(kald)

På tirsdag måtte jeg levere bilen min inn på verksted. Det viste seg at hjulboltene var ødelagt og at boltene ikke satt fast på navet heller fordi det også var ødelagt. I tillegg har jeg fått hull i eksospotten og jeg har bare hatt bilen siden februar da den ble EU-godkjent uten mangler. I morges våknet jeg av en tekstmelding fra Bilkilden verksted om at bilen var klar og beløpet på reparasjoner kom på nesten 8000kr. Med tanke på at bilen ble EU-godkjent for bare to måneder siden kan disse feilene umulig være nye. Jeg mistenker at selgeren jeg kjøpte bilen av har lurt meg med tanke på at han brukte sitt eget verksted til å EU-godkjenne bilen.

English// On Tuesday I had to deliver my car at Bilkilden workshop. It turned out that the wheel bolts were broken and that the bolts are not attached to the hub because that was damaged too. In addition, I got a hole in the exhaust pipe and I’ve only had the car since February when it was EU approved without any errors. This morning I woke up by a text message from Bilkilden workshop that my car was ready and that the repairs cost 8000kr. Considering that the car was EU approved just two months ago these errors can’t possibly be new. I suspect that the seller I bought the car off has ripped me off, especially considering he used his own workshop to EU approve the car.

44

Etter at jeg hentet bilen var jeg innom pappa for å levere papirene han skal ta med videre til bilfirmaet jeg kjøpte bilen av. fordelen med at den er fikset er at jeg slipper å være redd for at hjulet eller eksospotten skal falle av mens jeg kjører.

English // After picking up my car, I had to stop by my dad’s work to give him the rapport papers to take to the car company I bought my car from. At least I don’t have to worry that my tire or exhaust pipe is going to fall of while driving now that the car has been fixed.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s