Long day

IMG_9859(1)

Hei darlings. I helgen har jeg jobbet på Modern Design mesteparten av tiden. Etter jobb i går var jeg så trøtt at jeg ikke løftet en finger resten av dagen. Heldigvis er kjæresten min så snill at han laget hjemmelaget pizza til meg og satte på filmen “Last Song” med Miley Cyrus før leggetid.

I dag har jeg sovet lenge og sittet ute i solen i en god stol og slappet av mens solstrålene varmet godt i ansiktet. Inhale the future and exhale the past. Tror jeg til og med hadde en liten meditasjonsseanse mens jeg satt ute i solen og gjorde ingenting. Litt senere skal jeg trene på Elixia og så skal jeg hjem på besøk til mamma. Ønsker dere alle en fin søndag!

English // Hello darlings. I haven’t been up to much this weekend since I’ve been working at Modern Design most of the time. After work yesterday I was so tired that I didn’t move a finger for the rest of the day. Luckily my boyfriend was kind enough to make us a homemade pizza and put on the movie “Last Song” with Miley Cyrus before bedtime.

Today I slept in and I’ve been sitting out in the sun, relaxing and enjoying the warm sunlight on my face. Inhale the future and exhale the past. I’m actually starting to think I had a small meditation session while sitting in the sun by myself doing nothing. Later on I am going to the gym and afterwards I am going home to visit my mum. Have a great Sunday everyone!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s