Ready for Rhodes

IMG_9874

Nå er jeg så klar for ferie at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Kari og jeg reiser til Rhodos natt til lørdag og det skal bli så deilig å bo på et hotell som ligger rett ved stranden. Varme, solkrem, bading og god mat. Total avslapning. Det høres nesten for godt ut til å være sant, men på lørdag ligger jeg bokstavelig talt på en strand og absorberer solstråler som aldri før.

English // I’m so ready to go on my holiday now. My best friend and I are traveling to Rhodes early this Saturday morning and it’s going to be great living at a hotel 50 meters from the beach. Warm weather, sun lotion, bathing and tasty food. Total relaxation. It almost sounds too good to be true, but on Saturday I’ll literally be lying on the beach absorbing sun beams.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Ready for Rhodes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s