Maybe it’s not about the happy ending. Maybe it’s about the story.

IMG_9895

Hei dere! Jeg vet jeg ikke har skrevet så mye etter at jeg reiste til Rhodos tidlig lørdags morgen, men jeg har vært så avslappet at jeg verken har tatt bilder eller orket å pynte meg spesielt mye. Da vi ankom på lørdag lå temperaturen på rundt 20 grader, men det var ganske mye vind og den var såpass kald at det ikke gikk an å ligge på stranden.

Foreløpig har vi ligget ved bassenger hver dag og funnet en fin plass i ly for vinden. Bassenget er ganske kaldt og en av jentene som satt nærmest bassengkanten begynte å le seg i hjel av reaksjonen min da jeg hoppet uti for første gang på mandag. For hver dag som går har temperaturen steget og vinden minket. I går bestemte vi oss for å gå til den andre siden av øyen for å ligge på stranden og nyte utsikten. Som sikkert mange av dere vet så er strendene i Rhodos dekket i småsteiner så det anbefales å betale for en solseng. Personlig synes jeg ikke sjøen var varm nok til bading heller enda, men det var såpass varmt at Kari og jeg tok oss en liten dukkert likevel.

I dag bestilte jeg nakke og skulder massasje på hotellets spa og fikk en ansiktsbehandling med på kjøpet. Jeg har aldri fått en så god massasje før og føler meg mer avslappet noengang. For en deilig avslutning på dagen!

English // Hi girls! I know you haven’t heard much since I travelled to Rhodes Saturday morning, but I have been so relaxed and enjoying every second. When we arrived on Saturday the temperature was about 20 degrees celcius, but unfortunalety the wind was so cold we couldn’t sunbathe on the beach. We have been hanging out by the pool and luckily we found a good spot sheltered from the wind. Yesterday the temperature increased so we decided to go to a beach on the other side of the island. All the beaches in Rhodes are covered in pebbles and stones instead of sand, which makes it uncomfortable unless you pay for a sun bed. It was a good day at the beach and we went for a swim, despite the fact that the water was lukewarm.

After a long day in the sun I ordered a neck and shoulder massage, which included a facial at hotel spa. It was the best massage I have ever had and I feel more relaxed than ever. What a lovely way to end the day!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “Maybe it’s not about the happy ending. Maybe it’s about the story.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s