Not enough space

kommode

I går var en veldig fin dag. Jeg våknet tidligere enn forventet og gledet meg til timen min hos fysioterapeuten. Etter litt knekking i ryggen og en nakke massasje tok jeg turen videre til Ikea for å kjøpe en ny kommode. Det har vært ganske stress å bo i bager hos kjæresten min så nå synes jeg det var på tide at jeg fikk litt plass til klærne mine. Siden jeg allerede var på Ikea tenkte jeg at det kunne være lurt å kjøpe et nattbord med det samme jeg var i gang. Det pøsregnet ute og jeg kavet meg frem og tilbake til bilen med de tunge eskene jeg etterhvert fikk lempet inn i baksetet. Å handle møbler på Ikea er definitivt lettere når man er to.

Etter turen til Ikea var det tid for middag og en kjøretur til Orre for å se på valp. En søt liten blandingsvalp møtte oss idet vi kom inn i huset på Orre og hun var så herlig at jeg falt pladask ved første øyekast. Kjæresten min og jeg har snakket om å få valp en stund nå, men det er mye som må vurderes før vi eventuelt bestemmer oss.

Da vi kom hjem igjen hadde jeg allerede planlagt å sette sammen kommoden og nattbordet jeg hadde kjøpt på Ikea tidligere. Jeg har flere ganger sverget på at jeg aldri skal handle på Ikea igjen og etter 3 timer med skrujernet i hånden forstod jeg hvorfor. På tross av tiden det tok så er jeg i hvert fall kjempefornøyd med den nye kommoden min og gleder meg til å få klærne mine på plass.

Om et par timer skal jeg på jobb og etterpå går turen direkte til Risør for et par dager. Ønsker dere alle en strålende dag videre!

English // Yesterday was a great day. I woke up earlier than expected and had an appointment with my physiotherapist. After a massage and stretching I drove to Ikea to buy some furnitures. Lately all of my clothes have been lying on the floor in bags at my boyfriend’s apartment so it was about time I had something to put them in. I bought a new drawer and a nightstand. Unfortunately there was heavy rain outside and I struggled back and forth with the heavy boxes until I eventually got them into the car. Buying furniture at Ikea is definitely easier when you are two.

When I got back home from Ikea I made dinner. After dinner my boyfriend and I drove to Orre to have a look at a puppy we might be interested in. The puppy was so cute that I fell in love at first sight. We have been talking about getting a puppy for a while now, but there is a lot that needs to be considered before we can decide.

After seeing the puppy I decided to put together the the drawer and nightstand I bought at Ikea earlier. I have repeatedly vowed that I will never shop at Ikea again and after 3 hours with a screwdriver in my hand, I understood why. Despite the time it took, I am certainly very pleased with my new drawer and I can’t wait to get my clothes into place.

Later on I am going to work and then my boyfriend and I will be driving directly to Risør to visit his parents for a couple of days. I wish you all a wonderful day!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Not enough space

    1. Ja Luisa, det er veldig koselig med valp :) Kan hende vi må lete litt til før vi bestemmer oss da, men valp skal vi i hvert fall ha. Er veldig fornøyd med kommoden selv :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s