You might lose something good, but you may gain something better.

røde

meg

God mandag alle sammen. På grunn av lite søvn og en sliten kropp var det utrolig hardt å stå opp tidlig på 17.mai. Jeg måtte hjem til mamma tidlig for å ta på meg bunaden og så gikk vi rett opp til Kvernevik Skole for å se lillebroren min i barnetoget. Etterpå var det tid for litt mat og drikke på klubbhuset mens barna deltok på forskjellige aktiviteter. Jeg måtte selvfølgelig leke litt jeg også og bestemte meg for å prøve ballkasting på blikkbokser. De to første kastene var så endelige at jeg ble flau over prestasjonen min, men på tredje kastet fikk jeg ned alle blikkboksene og vant en twist pose! Dagens høydepunkt, snakk om små gleder.

Etter en stund gikk vi hjem for å spise en herlig lunsj og slappe av før vi kjørte videre inn til Stavanger Sentrum for å se russetoget. Vel hjemme igjen var det tid for besøk, grillmat og kaker. Jeg ble så mett at jeg ikke klarte å bevege meg resten av dagen. Det var en lang dag, men en flott 17. mai feiring.

English // Happy Monday everyone! I didn’t sleep much last night and therefore it was very hard getting up early on the Norwegian Constitution Day (17th of May). I had to drive directly home to my mum’s house to put on my national costume (bunad) and head up to the school to see the parade. After and hour or so the parade was finished and everyone was gathered at the school. We had some sausages and ice cream while the kids were attending different activities. Later on we had a late lunch and drove into Stavanger City to see another parade. It wasn’t very good this year so we drove back home and had a barbecue and cake. I was so stuffed at the end of the day that I could barely move. It was a long day, but a great celebration.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “You might lose something good, but you may gain something better.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s