Our new family member

IMG_9951(2)

Denne lille sjarmøren tok leiligheten vår med storm på mandag. Det har vært en travel uke med “baby” i hus og det har krevd mye tålmodighet. Først og fremst så er hun jo bare helt herlig, men det er ikke bare bare med en liten valp som ikke forstår noen ting. Luna, som hun heter, har vært ganske flink til å ikke gjøre fra seg inne, men det har selvfølgelig vært et par uhell. De første nettene fikk hun lov til å sove i sengen sammen med oss, men de to siste dagene har vi prøvd å venne henne til å være alene i buret sitt når hun skal sove, mens vi ligger på et annet rom. I natt sov hun endelig på plassen sin hele natten uten å ville inn på soverommet vårt eller være redd for at vi har forlatt henne. Jeg er så stolt!

English // This cute little puppy finally moved in with us yesterday. It’s been a busy week which has required patience and understanding. First of all I can’t wrap my head around how cute she is! Her name is Luna and she has been doing a good job potty training so far. We allowed her to sleep in our bed the first couple of nights, but after that she has gotten used to her spot in the living room.

 

IMG_9949cropped

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Our new family member

  1. Åååå, så utrolig søt! Det er veldig travelt med valp, egentlig travlere enn baby (på en helt annen måte så klart haha), men det er jo så koselig. Kjempesøtt navn <3 Kos dere med lille Luna!

    1. Hun er kjempesøt, men det er ganske travelt ja! Hun kan jo gå selv og alt sånn, men forstår likevel nesten ingenting så må nok bare ta tiden til hjelp :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s