Chill vibes

tekopp(2)

Lørdags morgen. En stillhet som ikke blir tatt for gitt lenger. Luna ligger og sover mens jeg sitter i sofaen med en kopp te på bordet. Når hun våkner til må matmor være klar til å leke ellers blir hun helt rabiat. Forståelig det, jeg kan jo ikke være så kjedelig at jeg ikke gidder å leke vel?

Samboeren påstår at jeg har blitt mer balansert etter vi fikk valpen. Balansert liksom? Aner ikke hva det skal bety, men jeg tror det er morsinstinktet som har tatt over. Kjæresten min har derimot vært syk de siste dagene og oppført seg som et hormonelt kvinnfolk.

Hvis dere tror at jenter har humørsvingninger når vi har PMS eller er syke, så skal jeg love dere at det er verre med en syk mann i hus. Jeg kaller det bare mannsen. Urban dictionary beskriver det som følgende: “Norwegian slang to describe when a man has too much moodswing, like a girls PMS. Often asked by girls, with a smile on their faces”. Uansett hvor barnslig det høres ut så stemmer det ganske godt. Jeg har faktisk lest et studie som sier at menn synes 10 ganger mer synd på seg selv fordi de har en mye lavere smerteterskel. Vi er tross alt laget for å føde barn! Kan jo ikke annet enn å le når en mannen min minner virker premenstruell. Stakkar syke kjæresten min… jeg synes litt synd på han også. Vet jo at det absolutt ikke er noe gøy å være tett og forkjølet.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s