She just needed to love

negler

lys(2)

Stille og rolig morgen. Luna ligger i buret sitt og slapper av mens jeg lakkerer neglene mine. Jeg var innom Ikea på lørdag for å kjøpe et par små skåler vi kan bruke til taco og fikk med meg disse søte små lysene i tillegg.

luna3

Lille nurket våknet plutselig til og ville ha kos. Hun er jo så søt og uskyldig, søker bare kjærlighet og nærhet fra sine “foreldre”. Vil alltid være der vi er, helst sitte i fanget og være med på alt vi gjør. Nå som hun har blitt flink til å sove alene prøver vi å avvenne valpebitingen. Hun er ikke så veldig ekstrem på bitingen, men det blir litt når hun leker. Luna forstår ikke helt hvorfor vi sier “nei” enda og derfor fortsetter hun å bite fordi hun tror vi er med på leken.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s