My Cutie Pie

 

IMG_0058

Søtnosen sov kjempelenge i dag. Jeg ble faktisk veldig overrasket med tanke på at hun vanligvis våkner til cirka samme tid på dagen. Fordelen med dette var at jeg fikk slappet av en god stund og gjøre en del ting som var greit å gjøre uten å ha henne i hælene til hver enn tid.

English // This cutie slept all morning today. I was actually very surprised, because usually she wakes up at the same time every morning. Luckily I had the chance to do a couple of things without her following me around for once.

IMG_0059

 

IMG_0066

Jeg vet ikke om dere ser så mye forskjell, men jeg synes hun har blitt så stor. Luna har lært ganske mye og blitt veldig flink den siste tiden. Nå er hun så og si pottetrent, men det hender at hun har et uhell når hun må være hjemme alene fortsatt. Forhåpentligvis er det ikke lenge igjen!

English // I don’t know if you can see a difference, but I think she has grown so much. She has learned a lot and she is basically potty trained expect for a couple of accidents. Almost there!

God helg / Have a lovely weekend!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s