Hair makes people

IMG_0079

I går var jeg med på sommeravslutning på Modern Design Studio og alle lærlingene ble bedt om å hente inspirasjon fra vår og sommer trender 2015. Hårmodellene skulle gjennom en kjemisk behandling og etterpå skulle håret styles og modellene sminkes før fremvisning.

Den kjemiske behandlingen håret mitt fikk gjennomgå bestod av striping med majiiméches 9%, etterfølgt av korrigering med Inoa Dialight 9,01 og 9,02. Jeg var veldig fornøyd med både behandling og styling. Stine er superflink!

English // Yesterday I was at the Modern Design Studio and the apprentices were asked to gather inspiration from this years spring and summer hair trends. All of the hair models had to undergo a chemical treatment and the apprentices were to style the models hair and apply makeup before showing the final result. For my treatment Stine used the 9% majiiméches highlightings system by L´Oréal, followed by applying Inoa Dialight 9,01 and 9,02 toner to make my hair more ash blonde. My picture above shows the braid Stine made on me before putting my makeup on. I was very happy with the hair colour and the styling. Stine is very good at what she does!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s