I’m the hopeless romantic who always believes it’s our last first kiss.

meg

Hei! I dag har jeg levert halsbåndet til Luna på Gullkilden for å inngravere navnet hennes og kontaktinformasjonen vår i tilfellet hun stikker av. Etterpå var jeg innom flere butikker og fikk kjøpt nye gardiner, blomster til å ha i vinduskarmen, pynteputer og diverse andre ting til leiligheten. Det er ikke bare bare å være ute på vas med en liten valp som helst vil være med på alt, men må vente i bilen. Nå sitter vi og slapper av i leiligheten og venter på at “pappa” skal komme hjem før vi tar turen videre til Ikea for å kjøpe nytt klesskap!

English // Hi! Today I delivered Luna’s collar to Gullkilden to have it engraved with her name and our contact information in case she gets lost. Afterwards I bought new curtains, flowers to put in the window sill, a couple of decorative pillows and some other stuff for the apartment. It’s not easy to go shopping with a puppy who wants to be involved in everything I do, but ends up waiting for me in the car. Now we are relaxing in the apartment, waiting for “daddy” to come home from work before heading directly to Ikea to buy a new bedroom wardrobe.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s