My Granny Hair

IMG_0324(5)

Som dere vet var håret mitt ganske gyllent fra før av, men jeg elsker denne kalde fargen og kan ikke få nok av den nye trenden. For å oppnå denne fargen har frisøren min blandet 25 ml Dialight 9.11 med 25 ml Clear + 75 ml vannstoff 6% og latt det stå i cirka 20-30 minutter før hun skyllet fargen ut i vasken.

English // Some of you might already know that my hair was a pale golden blonde from before, but I absolutely love my new hair colour and cannot get enough of that gray. To achieve this look my hairdresser mixed 25 ml Dialight 9.11 with 25 ml Clear + 75 ml of diactivateur 20 volume and left it in for about 20-30 minutes before rinsing.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s