Summer Lovin’

IMG_0151

IMG_0154

IMG_0166

Hei igjen! Jeg vet det har vært stille fra min side en stund, men jeg har hatt en del problemer med internettet i leiligheten og valgte derfor å legge MacBooken til sides i ferien. Nå som ferieukene er brukt opp og hverdagen er tilbake igjen er det selvfølgelig på tide med en oppdatering. Selv om vi ikke har hatt mye sol i Stavanger i år har jeg tilbrakt en solfylt uke i Spania sammen med samboeren min, en uke i Risør og en langhelg på Island for å feire min mors 50 årsdag. Jeg kan for all del ikke klage!

I tillegg har det skjedd mye i leiligheten i løpet av sommeren. Vi har pusset opp badet, malt kjøkkenskapene og fått nytt laminatgulv. Fargen på det nye laminatet heter grå eik, men ser mer ut som en hvit eik og den er så fin! Mens vi først er i gang vurderer vi også å male en av de hvite veggene i en annen farge. Jeg syns jo det er utrolig fint med en såkalt kontrastvegg, men det kan hende at leiligheten er såpass liten at det bare vil få den til å se enda mindre ut så vi får se.

English // Hi there! I’ve had some problems with the internet in my apartment, so I decided to put my MacBook aside for the summer holidays. Now that I’m back it feels natural to start writing again. I’m not lying when I say it’s been a bad summer in Stavanger this year, but luckily I spent a sunny week in Spain with my boyfriend, a week in Risør and 5 days in Iceland to celebrate my mother’s 50th birthday. I definitely can’t complain!

In addition to spending some time abroad, my boyfriend and I have made some changes to our apartment. We redecorated our bathroom, painted the kitchen and had someone install laminate flooring. The colour we chose is called white oak and I absolutely love it! While we’re at it we are also thinking of painting one of the white walls in our living room a different colour. I’ve always liked the idea of a so called contrast wall, but we’ll see what happens.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s