Regret nothing, and never let people bring you down.

IMG_0489

That’s right. Akkurat vært ute en tur med lille Luna. Det er ingen tvil om at hun fortsatt er en liten ramp, men hun har heldigvis blitt litt roligere nå som hun nærmer seg 6 måneder gammel. Ikke så veldig lett å ta bilder med en halvgal valp springene rundt uten bånd, men sånn er det bare. Nå skal vi straks sette oss i bilen å kjøre hjem til foreldrene mine for å hente mobilen min som jeg glemte der i går. I kveld skal jeg og kjæresten prøve ut NMC (en crossfit lignende gruppetime) på Elixia. For min del så håper jeg bare at jeg klarer å komme meg gjennom de 60 minuttene like hel. Wish me luck!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s