Fuller lips – makeup

ferdig

Før og etter bruk av Jane Iredale’s Lip Crayon i fargen “Rose” og Pure Moist Lipstick i fargen “Renee”. Disse to produktene er mine største favoritter for tiden og jeg bruker dem hele tiden! Som dere ser på bildene er det helst overleppen jeg forstørrer ved bruk av lip lineren og fargene matcher perfekt. En av grunnene til at jeg liker disse produktene så godt er at de ikke tørker ut leppene og smaker godt dersom du skulle være uheldig  å få litt på tunga. Produktene til Jane Iredale kan blant annet kjøpes hos Modern Design.

English // Before and after using Jane Iredale’s Lip Crayon in the colour “Rose” and Pure Moist Lipstick in the colour “Renee”. These two products are my absolute favourites for the moment and I use them all the time! I use the Lip Crayon to make my upper lip fuller and the colours match perfectly.

jane

Et bilde av lip lineren og leppestiften. The perfect match. Voila!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “Fuller lips – makeup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s