Silver Hair Tutorial – Pravana

side

I morges trakk jeg TO visdomstenner og er av logiske grunner ikke så veldig fotogen. Bildene i innlegget ble tatt i går og nå har jeg satt sammen en videoblogg for dere. Jeg har sett endel tutorials på youtube i det siste og ble så fascinert av hårfargen “Pravana Chromasilk Vivids” i fargen “Silver” at jeg måtte prøve den selv.

vivids

Jeg bestilte fargen fra Ebay og har gledet meg veldig til å prøve den. Siden den kun virker på bleket hår vil den ikke lysne eller misfarge etterveksten din og er perfekt til stripet hår. På pakningsvedlegget står det at håret må være bleket til en tonehøyde 10 for best resultat. Håret mitt er egentlig ikke lyst nok, men jeg tror den virker dersom jeg ikke blander den ut med for mye balsam.

hår

…og slik ble resultatet. Jeg brukte halve tuben med farge og nesten dobbelt med balsam. Neste gang skal jeg la være å blande den ut for å få en enda dypere silver/grå farge. Dere kan se videobloggen min på youtube HER.

English // I had my two upper wisdom teeth removed by an oral surgeon this morning so you can only imagine how little photogenic I am at the moment. However I took these pictures yesterday and I decided to dye my hair with the Pravana Chromasilk Vivids colour Silver. Check out my video on youtube HERE.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

5 thoughts on “Silver Hair Tutorial – Pravana

  1. Hej! Jag måste också testa!!! :) Vad fick du betala med frakt? Har du länken kvar till samma säljare? Fiiiint hår du har 👍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s