Never give up

gulv2kontrast

I dag har jeg tenkt mye. Etter at jeg flyttet hjemmefra var det lett å falle inn i gamle studentvaner selv om jeg ikke er student. Sannheten er at mamma ikke serverer meg middag lenger og jeg har oppdaget hvor lat jeg er når det kommer til matlaging. Nå har jeg skrevet en ukemeny med retter som er enkle å lage og ikke tar all verdens med tid. Mat er viktig! I tillegg savner jeg å være kreativ og det er selvfølgelig opp til meg selv å holde kreativiteten flytende. Kameraet har ligget på hyllen altfor lenge og det er sjeldent jeg tar bilder eller tar i bruk mine andre kreative ferdigheter.

Det største problemet er at jeg savner studentlivet. Jeg savner å bruke indesign, og photoshop daglig. Jeg savner å lage hjemmesider og moodboards. Jeg savner til og med det lille rommet mitt på 19 m² i Southampton High Street. Men mest av alt savner jeg å utvikle meg faglig sammen med andre likesinnede. Min største drøm er selvfølgelig å jobbe med noe som lar meg gjøre alle disse tingene og jeg har ikke tenkt å gi opp på den drømmen med det første.

English // I’ve been thinking a lot today. Since permanently moving out it’s been easy to fall back into my old student habits even though I’m not a student. Obviously my mother doesn’t make me dinner anymore and I’ve become lazy. Food and nutrition is important so I’ve put together a meal plan for this whole week. In addition to being lazy, I miss being creative. My camera is collecting dust on a shelf and I rarely take any photographs or use my other creative skills anymore.

The biggest problem is that I miss being a student. I miss using inDesign and photoshop every day. I miss making websites and mood boards. I even miss my 19 square meter flat in Southampton High Street. But most of all I miss the opportunity to grow professionally with like minded people. My biggest dream is having a job that lets me do all of the things I love and I don’t plan on giving up on that dream anytime soon.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Never give up

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s