I think I was blind before I met you.

IMG_0593(3)

Endelig fredag, og en veldig fin fredag. I dag er det ett år siden Dag og jeg ble kjærester og i den anledning ble jeg vekket med frokost på senga!

IMG_0591(2)

Vet det er teit, men jeg må bare vise dere et bilde av håret mitt. Jeg elsker hårfargen min for øyeblikket, men ikke det faktumet at det er super slitt og egentlig burde klippes mer enn jeg skulle ønske. Selv om jeg ikke tørr å klippe mitt eget hår så fikk jeg i hvert fall leke frisør med mannen min i dag. Synes ikke håret hans ble så altfor verst altså.

English // I just had to take a picture of my hair because I love my new hair colour so much. Obviously my hair is very damaged from all the bleach, but I can’t make myself cut it short now that it’s finally getting longer.

IMG_0596(3)

Sjekk ut denne superfine vesken jeg fikk i ettårsgave da. Det var virkelig mer enn jeg kunne forventet av den snille og gode mannen min, men jeg klager ikke! Ønsker dere alle en fortreffelig helg.

English // Celebrating one year anniversary with my boyfriend today. He made me breakfast in bed and gave me the Michael Kors bag I’ve been craving. I really didn’t expect it and I’m so happy to have such a kind and caring boyfriend.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s