Top Fashion Picks this Season

autumn
Her er mine favorittfarger denne høstsesongen. Jeg har ikke vært en fan av langermede gensere før, men nå har jeg blitt helt hekta på strikkete pologensere i alle fasonger. I tillegg har jeg begynt å like farger som kobberbrun og sennepsgul som jeg visstnok kler ganske godt. Kanskje jeg endelig begynner å bli voksen, hvem vet. Pasteller har og kommer nok alltid til å være min ting. Skulle bare mangle at jeg også nevner mine to favorittfarger som er gammelrosa og dus blå/grønn. Når det kommer til stil er jeg nok en blanding av klassisk og romantisk. Hva er dine favoritter i høst?

English // These are my favourite colours this autumn. I have never been a fan of long sleeved sweaters before, but at the moment I am hooked on all kinds of turtle necks. In addition to realising my taste in clothing has changed, so has my taste in colour. I recently experienced that I can actually pull off the colours Mustard Yellow and copper brown, which was very surprising. Maybe I am finally starting to grow up, who would have thought. Pastels are and will probably always be my thing. It only makes sense that I also mention my all time favourites antique pink and subtle blue/green. When it comes down to my personal style I would call it a mix between classic and romantic. What are your favourites this autumn?

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Top Fashion Picks this Season

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s