Good for your hair

begge

COCONUT OIL & OLAPLEX

cocos

COCONUT OIL

Stimulerer hårvekst og tilfører proteiner til både sunt og skadet hår. Dersom du har skadet hår er dette et absolutt must siden det forbedrer hårets helse, tilfører glans og gjør håret mykt. Oljen forebygger også slitasje (anti breakage) og splittede tupper, samtidig som den er snill mot hodebunnen. Hvis du har gummi hår eller bare veldig tørt og slitt hår er denne oljen virkelig verdt å prøve.

English // Stimulates growth and adds proteins to your hair. If you have very dry or damaged hair this will make your hair healthier, more shiny and soft. It also prevents breakage and split ends.

ola

OLAPLEX

Selv om Olaplex kan blandes inn i en fargebehandling vil den likevel ha en effekt på håret ditt dersom du ikke har brukt den til dette på forhånd. Jeg bruker selv Olaplex når jeg farger eller striper håret, men Olaplex No.3 er til hjemmebruk og den gjør underverker. Dersom du har bleket eller farget håret ditt og trenger et mirakel er Olaplex tingen for deg. Jeg bruker selv Olaplex hver 5. gang jeg vasker håret og kokosoljen hver andre uke. Olaplex No.3 har jeg kjøpt på Modern Design.

English // Olaplex is usually mixed together with your hair dye at the hair salon, but it will still have an affect on your hair if you haven’t used it when dying. I personally use No. 2 when I highlight or colour my hair at the hairdresser, but No. 3 is for personal use at home and it works wonders. I apply Olaplex every 5th hair wash as recommended and the coconut oil every second week.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s