A Monday in London

OXFORD STREET

Jeg og mamma ankom London tidlig søndags morgen. Etter at vi hadde sjekket inn på hotellet spiste vi lunsj på en av mine favorittsteder, nemlig “The Soho Balans” i High Street Kensington. Resten av dagen ble tilbrakt i Oxford Street og en god del av timene på Primark.

For det første så var det rene jungelen av folk og gribber på Primark og for det andre så fantes det veldig lite igjen i min størrelse (6-8), noe som var utrolig kjipt siden jeg hadde sett meg ut flere ting jeg hadde lyst på. Jeg vet egentlig av erfaring at jeg ikke burde gå på Primark i Oxford Street, men jeg lærer aldri.

Nå har vi akkurat spist English breakfast på hotellet og er klar for en ny dag i løypa. Vi skal blant annet til Wandsworth Town siden det er mye roligere shoppingmuligheter der og så får vi se hvor vinden tar oss. Jeg har skikkelig lyst på en jakke jeg fant i går og håper de har min størrelse på Primark i Wandsworth Town. Ønsk meg lykke til med shoppingen så snakkes vi i morgen. Gleder meg til å vise dere alt jeg har kjøpt!

English // My mum and I arrived in London early yesterday morning. After checking into the hotell we decided to have breakfast at one of my favourite places in London, “The Soho Balans” in High Street Kensington. The rest of our day was spent on Oxford Street, but primarly at Primark. It was like a jungle full of vultures in there and absolutely horrifying, but I couldn’t leave without shopping while I had the chance.

We have just eaten an English breakfast at the hotel and we are ready for a new day. Today we are going shopping in Wandsworth Town (it’s more relaxing) and we will see where the wind blows from there. I really want a pink coat I found at Primark yesterday, but they didn’t have my size on Oxford street so fingers crossed that I’ll find it in Wandsworth. Wish me luck.. you will hear more from me tomorrow!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s