Tower Bridge

Hei alle sammen! I dag har vi shoppet og gått så mye at føttene våre holder på å krepere.

Vi startet med en tur til Wandsworth Town for å lete etter jakken jeg ville ha, men det viste seg at den er helt utsolgt på lager fordi den var så populær. Jeg fikk i hvert fall handlet et par sminkeprodukter og diverse tabletter på Superdrug.

English // Hi everyone! Today my mum and I have been walking so much that our feet feel like they are going to collapse in any minute. We started our day with a trip to Wandsworth Town to look for a coat I wanted. Unfortunately they were sold out everywhere, but at least I got the chance to buy some new makeup products and various tablet from Superdrug.

TOWER BRIDGE

Etter en times tid i Wandsworth Town reiste vi tilbake til byen og gikk en tur langs elven Thames til London Bridge og Tower Bridge. Personlig synes jeg at Tower Bridge er den fineste broen i London, men det er kanskje bare fordi jeg dagdrømmer om å være en prinsesse som bor i et av tårnene.

I kveld reiser vi hjem igjen til Stavanger så nå skal jeg nyte siste rest av tiden i London før vi skal avgårde til flyplassen. Ønsker dere alle en fin tirsdag.

English // After walking around Wandsworth Town for an hour, we decided to walk along the Thames to London Bridge and Tower Bridge. Personally I have always meant that Tower Bridge is the prettiest bridge in London, but that might just be because I’m day dreaming of being a prinsesse at the top of a tower.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s