On the move

Blouse from SheIn

En liten “behind the scenes” bildeserie som viser hvordan bilder kan bli seende ut før du får til et som du velger å bruke.

Mamma tok disse bildene av meg i farta langs Thamesen i London. Det var ganske mye folk så bildene ble knipset fortløpende og er litt uklare, men jeg syns det var kult. Det er ikke alltid så lett å få til klare bilder, i hvert fall ikke hvis du blir like flau som meg og helst vil ha det overstått med en gang.

English // A little “sneak peak” on how some images turn out before you find one you’re actually happy with. My mum took these pictures of me while we were walking along the Thames in London. It was crowded, which means the pictures were taken in a hurry. You can tell that the shutter wasn’t fast enough so the pictures are somewhat blurry and out of focus, but I liked it. Taking pictures in public makes me anxious!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s