Pink Fur Coat

Jeg har vist dere litt av denne kåpen før, men den er bare så deilig. Jeg kjøpte den på Topshop når jeg bodde i England og den er klar favoritt i garderobeskapet.

Akkurat nå er jeg sinnsykt lei av all regnet i stavanger. Høsten er veldig fin og alt det der, men regnet kunne jeg klart meg uten. Det er vanskelig nok å ta fine bilder når det blir mørkt så tidlig, men når det regner på dagen i tillegg er det bare håpløst. Nok om dagens irritasjonsmoment, nå skal jeg straks ha lunsj med noen andre bloggere og så skal jeg på trening hos manuellterapeuten! Ønsker dere alle en fin torsdag videre.

English // I have shown you this coat before, but it’s so warm and cosy. I bought it at Topshop when I was living in England and it’s an all time favourite.

At the moment I am so sick of all the rain in Stavanger. Autumn is pretty and all that, but I could live without all that rain. Enough about that, now I am off to meet some other bloggers for lunch and later on I have an appointment with my manual therapist.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s