SPA DAY

På lørdag var jeg innom Vital Hudklinikk for å pleie ansiktet og det var en deilig start på nyåret. Jeg fikk en oppfriskende ansiktsbehandling og en lett skulder/nakke massasje.

Siden huden min er veldig tørr var det så godt å få klemt ut alle talgrestene og renset huden skikkelig. I tillegg til utklemming fikk jeg en peeling som skal være skånsom mot huden og en god fuktighetsgivende maske. Jeg føler meg så fresh!

Hudpleieren fortalte meg at 90% av Norges befolkning sliter med tørr hud og at den tørre huden kan legge seg som et lag over tette porer slik at talgrester og lignende ikke kommer ut. Mange bruker gjerne en skrubb som inneholder korn når de pleier huden hjemme, men de små kornene kan gjøre mer skade på huden enn vi tror. Hun mente at det viktigste man kan gjøre hjemme er å rense huden skikkelig og tilføre en skånsom peeling, etterfulgt av en fuktighetsgivende dagkrem eller maske. 

Hvis jeg skal være ærlig så er jeg ikke så veldig flink til å rense og pleie huden min hjemme, men jeg bruker dagkrem og nattkrem. Hvor ofte pleier du huden?

English // On saturday I had a facial at Vital Hudklinikk. It was long overdue and an amazing way to start the new year. I have very dry skin and it felt so good to cleanse it probably and get rid of all the sebum and dead skin cells. A lot of people may use an exfoliating scrub for this, but the grains will often damage your skin instead of making it better. My dermatologist said that the most important thing you can do at home is to clean your skin properly with a gentle peeling, followed by a moisturising day cream or mask.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s